ОССН (One Smart Star Number)

Лесен за запомняне. Удобен за ползване.

Какво е ОССН (One Smart Star Number)?

ОССН (OSSN) е уникален кратък номер, състоящ се от „звезда“ и 4 цифри/ букви (например 2256 / BANK). Звезда номерът е лесен за запомняне и удобен за ползване, което дава възможност на бизнесите да рекламират и промотират по-ефективно своите стоки и услуги, като предоставят запомнящ се начин за връзка Клиент – Бизнес. Звезда номерът прави обслужването на клиентите по-лесно и удобно от всякога.

ОССН (OSSN) е възможност за бизнеса да получи преимущество в контакта с клиентите при рекламиране, продажба, обслужване и сервиз на стоките и услугите, предлагани от компанията. В същото време използването на ОССН пести време и усилия и на клиентите да успеят да намерят контакт с фирмата, предлагаща търсените продукти или услуги.

Предоставяме Ви възможност да изберете своя звезда номер, за укрепване на фирмената идентичност и лесно запомняне от клиентите как да се свържат с Вас.

Как сработва ОССН?

Като „свържете“ звезда номера със същността на своя бизнес (TAXI/ 8294) или като предоставите лесно запомнящ се номер (5577).

ОССН/ звезда номерът може да се рекламира и използва и в текстови вариант и като номер. Може да бъде избиран и като текст и като номер.

В България позвъняванията към ОССН/ звезда номер се тарифират от Виваком и Йеттел като част от предоставените безплатни минути. За клиентите на А1 позвъняванията към ОССН/ звезда номер се тарифират като „позвъняване в собствена мрежа“.

ОССН/ звезда номерата са НАЦИОНАЛНИ, т.е. могат да бъдат набирани на територията на страната, в мрежата на всички мобилни оператори и 99% от фиксираните телефонни линии. ОССН/ звезда номерата могат да бъдат набирани от чужбина чрез мобилната апликация STAR PHONE.

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ОССН услугата е подходяща за

  1. Малки и големи бизнеси и държавни/ общински структури, които са заинтересовани в удобен и лесен начин да бъдат в контакт с клиентите си;
  2. Фирми и организации, които рекламират своите продукти и услуги и желаят да окуражат клиентите си да се свържат с тях;
  3. Банки и финансови организации; Застрахователни, презастрахователни, осигурителни и пенсионни дружества и брокери/ агенти; Медицински и здравни центрове; Коли под наем; Таксиметрови услуги; Държавни и общински органи и организации; Медии; Строителни компании; Ресторанти; и т.н.
  4. Рекламните бизнеси, които активно предлагат продукти и услуги, особено когато става думи за промоции и специални предложения.

Да. ОССН/ звезда номера могат да се продават не само на фирми, държавни и общински структури.

Да. ОСС услугата е патентована от РСТ и ЕРО. Патентите са собственост на ОСС Интернешънъл и правата са предоставени за разпространение и обслужване на локалните представители на услугата.

Да, разбира се. Единственото необходимо е номерът да е свободен.

За клиентите на Виваком и Йеттел обаждането към ОССН/ звезда номерата е част от безплатните минути в пакета. За клиентите на А1 таксуването е като в „собствена мрежа“ според плана на клиента.

Не е необходимо да се правят каквито и да е промени в съществуващата система на комуникация в компанията.

Всяка активация на ОССН/ звезда номер се прави на база заявените нужди на бизнеса/ компанията, като отчита нейните специфики.

НЕ ОТКРИВАТЕ ОТГОВОР НА ВАШИЯ ВЪПРОС?

Защо да изберете ОССН?

Много повече позвънявания

Много повече позвънявания означава много повече възможности

Пести време

Клиентите могат да се свържат с Вас бързо вместо да търсят как да го направят

Лесно се помни

ОССН се помни на 100% в сравнение с 40% за обикновен телефонен номер

Повече разговори

ОССН има много по-висок % при конвертирането на „позвънил“ в „клиент“

Различен

Уникален ОССН звезда номер, който е само Ваш

One Smart Star Number®

Заявете услугата ОСС/ ОССН днес!