Star Phone®

One Smart Star® Mobile App

Какво е STAR PHONE?

STAR PHONE е мобилна апликация, която интегрира всички канали за комуникация в едно. И този интерфейс наричаме Бизнес Профил.

Фирменият Бизнес Профил предоставя на клиентите различни възможности да намерят търсената информация или да се свържат с фирмата чрез различни канали и по различни начини – текстово, говоримо, да изпратят съобщение, да намерят локацията на офис или магазин и т.н.

Мобилната апликация STAR PHONE съдържа стотици бизнес профили и за това е толкова предпочитана от крайните клиенти и фирмите – вече няма необходимост да „свалят“ на телефона си апликации за всеки бизнес по отделно.

STAR PHONE ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА КЛИЕНТИТЕ ДА СЕ СВЪРЖАТ СЪС ЗВЕЗДА НОМЕРА ОТ ЧУЖБИНА!

Как работи STAR PHONE?

Бизнес профилът в мобилната апликация STAR PHONE дава възможност чрез лесно за ползване меню да се намери търсената информация, във формат удобен за ползване. Вече не е необходимо да се помни как се изписва фирмения уеб сайт, дали е ххх.com или ххх.eu или ххх.bg.

За притежателите на Android смартфони бизнес профила на фирмата се „отваря“ дори само при набиране на номера. STAR PHONE апликацията работи както със ОССН/ звезда номера, така и със стандартни мобилни номера.

Бизнес профилът може да се използва и за „вътрешно-фирмени“ нужди – чрез парола могат да се достъпват и обменят документи и информация, които не са налични за всеки, който е „влязъл“ в профила.

STAR PHONE използва налична фирмена информация и интернет връзки, което не променя начина на работа на компанията, а се надграждат нейните възможности да комуникира и обслужва клиентите си още по-удобно и чрез смартфоните им, използвайки само телефонен звезда или стандартен номер.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Визуалният IVR на Вашата фирма е съвременен начин да обслужвате клиентите си направо чрез мобилния им телефон, което е удобно и лесно за тях и Вашия бизнес. Тази дигитализация подобрява ефективността и удобството на работата с клиентите, увеличава % на клиентска удовлетвореност и дава възможност за изграждане на дългосрочни взаимоотношения в интерес и на двете страни.

Това е ОССН/ звезда номера или обикновен телефонен номер на Вашата фирма.

С обаждане на визуалния IVR номер клиентът има много възможности – както да се свърже с точния човек от Вашата организация, така и да намери необходимата информация в бизнес профила на фирмата, да „изтегли“ или изпрати формуляри, да намери локация на офис или магазин, и т.н.

За да ползва визуалния IVR клиентът трябва да е „свалил“ апликацията STAR PHONE на смартфона си. Мобилната апликация е безплатна. Ако клиентът се регистрира в мобилната апликация той/ тя има достъп до повече функции (например може да получава ваучери за отстъпки). Мобилната апликация може да се ползва и без регистрация.

Мобилната апликация STAR PHONE дава възможност на клиентите да не чакат „на опашка“ позвъняването им да бъде прието и обслужено от служител на фирмата, а да могат да намерят търсената информация в бизнес профила, да изпратят запитване чрез Вайбър, СМС, Уотс Ъп, да изпратят документи и т.н.

Да. През визуалния IVR/ бизнес профила на фирмата могат да бъдат извършвани плащания по стандартния за интернет начин на разплащания. Плащанията са директно към платформата за разплащания на фирмата, чийто бизнес профил е „отворен“.

НЕ ОТКРИВАТЕ ОТГОВОР НА ВАШИЯ ВЪПРОС?

Свалете мобилната апликация STAR PHONE

Предоставете на клиентите нов, удобен, дигитален начин за връзка и достъп до информация и обслужване.

Join Star Phone®

Заявете услугата ОСС/ ОССН днес!